Kranio Sakral terapi og massage
Kranio-Sakral terapi (KST) hos Kranio Sakral terapi og massage, Bryrup
jeg blev certificeret kranio sakral terapeut i 2008

Mit navn er Charlotte Juul Nielsen. Jeg er født i 1976. Jeg bor i det naturskønne Bryrup med min mand og to børn.
Jeg er certificeret kranio sakral terapeut og fysiurgisk massør.
Jeg har i længere tid beskæftiget mig med det kreative, meditative og spirituelle og har i en del år været fascineret af den alternative verden. Da jeg faldt over Kranio sakral terapien og mærkede denne fascinerende og blide behandlingsform, fandt jeg en behandlingsform, der er i tråd med mig som menneske. Derudover er jeg uddannet lærer og har derigennem fået en stor interesse i at arbejde med børn og unge.
For mig er der helt klart en sammenhæng mellem krop og sjæl. Mit ønske er at arbejde med det hele menneske. Styrke bevidstenheden og sammenhængen mellem krop og sjæl.
Det er vigtig for mig at give tid, ro og nærvær i mine behandlinger og at hjælpe dig med at sætte gang i dine egne selvhelbredende processer.
I min behandling af klienter fokuserer jeg på den enkelte klients situation. Hver klient får således et individuelt tilrettelagt forløb
Kranio Sakral terapi og massage
Charlotte Juul Nielsen