Spangsberg Terapi - for krop og sjæl
Kranio-Sakral terapi (KST) hos Spangsberg Terapi - for krop og sjæl, Hedensted
Jeg er Certificeret Biodynamisk Børne-kranio sakral & Certificeret Biodynamisk kranio-sakral terapeut.
Jeg har været til eksamen både i børn og voksne. Biodynamisk kranio sakral terapi er en blid behandlingsform, hvor jeg arbejder med din egen krops visdom.

Jeg har taget alle mine kuser hos Institut for Biodynamisk kranio-sakral terapi i Them og har følgende kurser:

Intro,B-kst 1-6, Børn 1 +2, Børn kost og hømopati, KST og hjernen, Det dynamiske ansigt, Dynamisk stilhed, Den energetiske krop & Biodynamic og organer.

Jeg er uddannet sygeplejerske og ID-psykoterapeut. Jeg er Sundheds Autoriseret Kranio-Sakral terapeut.

Jeg har min egen hyggelige klinik i Hedensted, midt mellem Vejle og Horsens.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere info.
Spangsberg Terapi - for krop og sjæl
Annette Spangsberg