Din helhed er en virksomhed der yder service indenfor smertelindring/behandling, sundhed, velvære, ergonomi vejledning og træning. Formål er at støtte den enkelte gennem hele processen ud af smertecirklen. Dette hvor man kan købe det hele af en instans med både Kranio-sakral terapi, træning og ergonomisk vejledning alt efter behov. Derved kan man få et samlet forløb, hvor der ikke går oplysninger tabt og kunden ikke skal forklare sig på ny hele tiden til ny behandler. Det er vigtig for mig at mine kunder oplever en nærværende, faglig og tryg atmosfære med høj kvalitet.
Din helhed
Lisa Læssøe Vestergård
Kærvej 18
7442 Engesvang