Klinik GO
Kranio-Sakral terapi (KST) hos Klinik GO, Fredericia
Vi fungerer bare bedre, både fysisk og psykisk, når kroppen er afspændt og fri for smerter. Klinik GO har fået sit navn, da det er 'God Omsorg' for sig selv, at slippe af med spændingerne med en gang kranio-sakral terapi.

Jeg er også kranio-sakral terapeut til dyr. Hos dyr kan en afspændt krop medføre bedre indlæring, øget samarbejde med ejer / rytter, afhjælpe spændinger / typiske skader såsom låsninger i bækkenet og nakke/hals hvirvler, stramt tunge ben ect. Låsninger i ansigtets knogler kan f.eks. medføre skævheder og reduceret bevægelighed helt ned i bækkenet og halen. Specielt hunde og heste er begejstret for denne terapiform.

Den dag jeg er færdig udviklet, er jeg mere færdig, end jeg er udviklet. Derfor vil jeg løbende tage på kurser for at holde min viden mest muligt opdateret.

I september 2017 påbegynder jeg Osteopati uddannelsen ved European School of Osteopathy.

Træffes lettest på hverdage mellem 14-19
Klinik GO